Activitatea Societatii de Administrare este coordonata şi desfasurată, de pe paliere diferite de către Consiliul de Administratie, conducerea executiva şi colaboratori specialişti, având urmatoarea componenţă:

Doru Bolos

Presedinte al Consiliului de Administratie. Presedinte al Consiliului de Administratie. Dl.Bolos are experienta de 20 ani pe piata financiara si in administrarea investitiilor. Partener si manager general al SC Interdealer Capital Invest SA din 1996 pana in toamna anului 2012, presedinte al Consiliului de Administratie al aceleiasi societati in perioada 2004-2012. De la începutul anului 2011, Domnul Boloş este şi vicepreşedinte al Consiliului de Administratie al SC Depozitarul Central SA Bucuresti. In ultimul deceniu activitatea sa s-a concentrat pe domeniul consultantei in achizitii si vanzari de companii. 

Virgil Zahan

Membru al Consiliului de Administratie. Dl.Zahan este implicat in piata de capital, atragere de fonduri si administrarea investitiilor de peste 15 ani fiind in prezent partener şi manager general al S.C. Goldring S.A. Targu Mures. In ultima perioada domeniile de mai sus au fost completate cu activitatea de atragere investitori, consultanta si in accesarea de fonduri europene si dezvoltarea de proiecte  energetice eoliene si fotovoltaice.

Alin Virgil Ionescu

Membru al Consiliului de Administratie. Dl. Ionescu, începând din 1994 a desfăsurat activități de intermediere pentru fondurile mutuale prezente pe piată în acea perioada si, în paralel, a contribuit la dezvoltarea unei societăti de intermediere în domeniul asigurărilor. În 2010 înfiintează S.C. Proasig Broker de Asigurare S.R.L din Cluj Napoca, unde detine calitatea  de asociat si director executiv, colaborând cu principalele societăti de asigurare.

Florin Rus

Manager. Dl. Rus este absolvent al Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca Facultatea de Stiinte Economice. Are experienta de peste 7 ani in domeniul dezvoltarii proiectelor de imobiliar retail si peste 8 ani de activitate pe piata de capital, atragere fonduri si administrare investitii.

Annamaria Siko

Consilier juridic. D-ra Siko este licentiata a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca Facultatea de Drept si are experienta de 5 ani in domeniul juridic adiacent pietelor de capital. Este membră a Ordinului Consilierilor Juridici Mureş şi a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă Cluj.

Cezar Stefanovici

Specialist real estate. Dl. Stefanovici are experienta de peste 9 ani pe piata imobiliara cu specializare pe piata terenurilor agricole. Antreprenor, proprietarul propriei firme de intermediere si consultanta in domeniul mai sus mentionat, s-a axat in ultimii ani pe colaborarea cu investitori externi in agricultura, activand in principal in zona Campiei de Vest.

Mihai Buta

Specialist pedolog. Dl.Buta este doctor in agronomie,sef lucrari in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj. Autor a numeroase lucrari in domeniul calitatii solului, Dl. Buta este deasemenea membru al International Union of Soil Sciences

Cristian Domuta

Fermier. Dl Domuta este absolvent al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj. In prezent isi desfasoara activitatea ca sef lucrari specializarea Materii Prime Vegetale in cadrul Universitatii Oradea si ca manager al unei ferme de aproximativ 1.000 ha detinuta de investitori germani in judetul Bihor. In perioada 2005-2006 a efectuat stagii aprofundate de practica in ferme din Anglia.